Dugnad for din idrettsklubb

Som idrettsklubb vil man ofte gjerne delta i noen aktiviteter sammen og ha noen opplevelser i fellesskap som lag. Det kan for eksempel være en treningsleir i utlandet eller kanskje bare en annen plass i Norge, det kan være å besøke et kjent stadion og se en profesjonell kamp, eller det kan være en teambuilding aktivitet. Det finnes mange muligheter, og det er helt opp til ditt lag å finne ut hva dere vil. Men det koster selvfølgelig noen penger å delta i slike ting, og for mange foreninger og klubber gjelder det at økonomien er relativt stram slik at det ikke er så mye plass i budsjettet. 

Hvis din idrettsklubb drømmer om en felles aktivitet, tur eller opplevelse, da kan dere vurdere om dugnad ikke er det riktige valget for dere. Med dugnad kan dere som klubb gå sammen om å tjene penger til et felles formål. Det foregår ved at dere kjøper noen billige men brukbare og ordentlige produkter, som dere da kan selge videre til en høyere pris. Norskdugnad.no spesialiserer seg i dette og sørger for at du får en god opplevelse med din dugnad. De forhandler blant annet dopapir og andre lignende produkter til veldig fordelaktige priser, og de hjelper deg gjennom prosessen trinn for trinn for å gi deg en effektiv og god dugnad.

Dugnad i seg selv fungerer også som teambuilding, fordi salget foregår i fellesskap, og dere går sammen om å tjene penger til et felles formål. Det er en veldig smart metode dersom dere har behov for ekstra penger til en viss aktivitet, fordi det ikke stiller høye krav til deres egen økonomi, men bare krever at dere er villige til å investere noe tid og energi i prosjektet. Besøk Norskdugnad.no og se hvordan du kan komme i gang med dugnad for idrettslag.