Effektiv flekkfjerning på alle tekstiler

Noen ganger kan uhellet skje: man har laget seg en god middag med venner eller familie, og så skal man ha opp litt rødvin i glasset. Men plutselig velter glasset eller flasken, og så er det rødvin på kjolen, skjorten eller kanskje duken. De fleste vet at rødvinsflekker kan være vanskelige å få bort igjen, men med de riktige produkter og fremgangsmåten kan det faktisk bli en rask og enkel oppgave. På Stell har akkurat dette til deg. De har nemlig produsert en svært effektiv flekkfjernersåpe som kan anvendes til å fjerne vanskelige flekker som for eksempel rødvin. Den er enkel og rask å anvende, og så kan den brukes på en lang rekke ulike tekstiler og andre materialer. Det betyr at den kan brukes både på duken, bomulls skjorten, tremøblet eller noe helt annet.

På Stell flekkfjernersåpe kan anvendes umiddelbart på nye flekker, men kan også brukes på de eldre flekker som har hatt tid til å sette seg. Du bruker den ved å fukte plagget der flekken er, og så gnir du på flekkfjernersåpen på området. Ved de nye flekker vil du se at flekken forsvinner fort, men på de eldre kan det være nødvendig å gi såpen litt tid til å virke. Her kan du med fordel la den ligge litt med såpen på. Når flekken er borte, kan du kaste plagget i vaskemaskin som vanlig. Skal plagget ikke i vaskemaskin, da legger du det bare i press mellom et rent håndkle og et strykebrett, slik at flekkfjernersåpen kan trenge godt inn i stoffet. 

Slik kan du fjerne både nye og gamle flekker på stort sett alle typer plagg og en lang rekke andre materialer. Du får effektiv fjerning av rødvinsflekker i løpet av kort tid, og du kan tilmed ha på plagget igjen rett etterpå. På Stell Flekkfjernersåpe er ikke bare effektiv og enkel å anvende, men også veldig skånsom mot både deg og miljøet. Den inneholder ingen skadelige tilsettingsstoffer, parfyme eller lignende som kan påvirke enten deg, plagget eller miljøet på en negativ måte. Samtidig er den basert på naturlige ingredienser og er fullstendig økologisk nedbrytbar.

På Paastell.no kan du finne din På Stell Flekkfjernersåpe, og selv oppleve hvor enkelt det kan bli å fjerne flekker i hverdagen. Som en bonus er såpen selvfølgelig også effektiv mot en lang rekke andre flekker som for eksempel bær og frukt, sminke, fett og olje, og mye mer.