Kjøp din nye Cyclocross i dag

Er du på jakt etter en ny sykkel til hverdag og sport? Da er en cyclocross kanskje det helt riktige valget for deg! Det er nemlig en veldig anvendelig og brukbar sykkel, som egner seg for mange forskjellige formål. Den kan både anvendes til trening – enten på landevei eller i terreng – eller til hverdag, når du skal sykle på jobb eller lignende. Den såkalte cyclocross (eller CX) er egentlig utviklet som en konkurranseform, og i design og utforming minner den om en kombinasjon mellem en landeveissykkel og en terrengsykkel. Geometrien er sportslig, og derfor får du en god kjøreopplevelse, høy komfort og god stabilitet.

Hos Sykkelfabrikk.no kan du finne et stort utvalg av cyclocross, og blant de mange modeller og varianter kan du helt sikkert også finne en som passer for deg, dine behov og din sykkelstil. Her kan du for eksempel finne de populære alu-CX som alle leveres med integrert feste for skjerm eller bagasjebrett dersom dette ønskes. De er i høy kvalitet når det gjelder materiale og design, og du får en slitesterk sykkel som du kan ha glede av i mange år.

Bruksområdene for en cyclocross er uante, men dens primære funksjon er anvendelse på asfalt eller grus – noe som langt de fleste bruker sykkelen til. Derfor er den for eksempel perfekt for deg som sykler lenger strekninger på landevei eller stier i forbindelse med enten trening eller transport. På Sykkelfabrikk.no kan du se hele utvalget, som inkluderer modeller fra anerkjente og populære produsenter som Basso Palta eller Stevens. Her er du sikker på å få en kvalitetssykkel som presterer det beste innen kvalitet, komfort og kjøreopplevelse. Les mer om de ulike modeller på nettsiden eller spør om hjelp for å finne den helt riktige for deg. Du får alltid super service og konkurransedyktige priser på hele sortimentet.