Massasje i ditt eget hjem

Tidene er i forandring. Det er faktisk mindre tid i kalenderen til hvert enkelt person, og mennesker haster, løper og stresser for å nå alt som står på To-do listen. Faktisk til det punkt at man ikke tar seg tiden til å slappe av eller booke en tid hos en massør. Det blir dessverre nedprioritert på listen over de mange ting som skal bli gjort ferdig. Men, på grunn av denne forandringen har mange begynt å investere i massasjestoler hjemme! Og de fleste massasjestolene på markedet i dag er utviklet til å gi deg en helhetlig opplevelse hvor mange ulike komponenter er kombinert sammen – massasje, mindfulness og den gode gamle godstolen.

 

 

Massasje, mindfulness og «godstolen»

De fleste massasjestoler ligner rett og slett bare på en «godtstol» som man har hjemme. En lignende stressless, hvor man kan bare slenge seg i og bli tatt imot av en himmelsk mykhet. Det som er spesielt med en massasjestol, er at de fleste har innebygde komponenter i – som jade sten – som har ulike bevegelser og er plassert på forskjellige steder får nå til eventuelle problemområder. Det kan være varme i, og du kan alltids justere hastighet og mye annet. Det siste nytt på markedet er lydbølgeterapi eller innebygd musikk som du kan høre på mens du sitter der og døser. Spesielt er lydbølgeterapi noe unikt, da den tar deg med i en mindfulness-verden. Lydbølgene er med på å stimulere dine bølgelengder i hjernen som har en stor betydning for ditt humør og velvære.

 

 

Kjøp eller lei en massasjestol

Du kan nå kjøpe virkelig mange ulike typer massasjestoler. Du skal bare finne ut hva du har behov for og hvor mange kronasjer du har til å investere i en godsak som denne. Du kan finne mange til en god pris, hvor du får noen basis funksjoner som enkelt kan gjøre jobben, men vil du investere i en godstol som tar deg til neste nivå, så anbefaler vi garantert en massasjestol med mange muligheter – som blant annet lydbølgeterapi. Mange av dem har også en fjernkontroll du kan enkelt justere ting med. Er du derimot ikke helt klar til å investere i en massasjestol, kan du alltids finne steder hvor du kan finne leie av massasjestol. Valgmulighetene er mange, men det som er sikkert er at du får en egen lille massør hjemme som passer på deg etter en travel hverdag.