Når mote og regnvær kommer sammen

Det er ingen tvil om at det er mange mennesker der ute som ønsker å se bra ut til tross for dårlig være og kulde. Og heldigvis lever vi i en tidsalder hvor det er mulig å kombinere de to verdener! Det er flere og flere merkevarer som har produsert og utviklet klær og sko som ser bra ut, uansett om det snør, om det er sludd eller at det høljer ned. Med andre ord kan du trygt ta «klær etter vær» til et moteriktig nivå, og ta gatene eller fjella med en storm.

 

 

Moteriktige regnjakker

Som sagt finnes det virkelig mange ulike brands og merkevarer der ute som tilbyr moteriktige regnjakker og utendørsklær. Blant annet har vi jo den klassiske Mulberry trench-coat som har eksistert i mange tiår, og forblir nok den store klassikeren. Men, er du som de fleste og ikke har 30.000 kr til å betale for en klassisk regnjakke, så kan du se på andre merkevarer som Samsøe Samsøe og Max Mara.

Andre mer billigere merker er Even&Odd, Rains eller Scandinavian Edition. Den siste nevnte er et brand som produserer regn- og ytterjakker med minimalistisk design i kombinasjon med funksjonalitet og tidløshet som gjør at du har en billigere klassiker i ditt skap. Rains er også verdt å nevne og har vært en populær regnjakke i noen år. Med flotte farger og minimalistisk design, kan en kjedelig, går høstdag bli lysere og full i farger! Og ikke nok med regnjakker, produserer også Rains ryggsekker, vesker, reisebags og til og med lommetaske.

 

 

Gummistøvler det nye UGGs

Vi skal aldri se gummistøvler på den samme måten igjen. Noe som tidligere var bare et praktisk skotøy, er nå en gjenganger på festivaler og i gata. Så nå kan du gå rundt med gummistøvler som den stolte fashionista du er.