Skånsom vask av ull

Ull er en herlig tekstil som holder oss varme på vinteren, kjennes utrolig godt å ha på og ser virkelig flott ut. Men dessverre er det også en tekstil som krever litt særlig pleie, og som det er nødvendig å ta ordentlig vare på. De fleste kjenner nok til problemer med å vaske ull fordi det er en sensitiv tekstil som lett kan bli ødelagt. Vanlig såpe kan ødelegge dine ullklær ved å oppløse fibrene eller påvirke stoffets utseende på en annen måde. Men det trenger faktisk verken være vanskeligt, tidskrevende eller dyrt å ta godt vare på sine ullklær og andre følsomme tekstiler.

Hos Paastell.no finner du nemlig den skånsomme og effektive På Stell Ullvask som er produsert spesifikt for ull og silke. Det er en økologisk ullvask som er basert på naturlige oljer, og som verken inneholder tilsetningsstoffer, palmeolje, enzymer, blekemidler, fargestoffer, klor, amoniakk, syntetisk parfyme eller andre ting som kan påvirke deg, dine klær eller miljøet på en negativ måte. Slik er På Stell Ullvask både miljøvennlig og skånsom, og samtidig er den svært drøy og veldig effektiv til å vaske ull helt rent. Med På Stell Ullvask sikrer du at dine plagg får den beste behandling slik at de holder lengst mulig. Og så får du samtidig en ullvask som er biologisk nedbrytbar og økologisk.

Besøk Paastell.no for å lese mer om På Stell Ullvask og for å kjøpe din egen. Dine klær blir helt rene, og blir samtidig mykgjort på en skånsom måte. Den er enkel å anvende, og så holder én flaske utrolig lenge fordi den er så drøy. Derfor blir det også billig for deg å ta godt vare på dine plagg i ull og silke. Kjøp den i dag på nettsiden, og både se og merk forskjellen allerede etter den første vasken.