Skandinavisk design i topp kvalitet

Skandinavia er i hele verden kjent for mote i verdensklasse, og når man snakker om skandinavisk design er det fokus på simpelt, elegant design med rene linjer. Scandinavian Edition legger seg i toppen når man snakker om skandinavisk mote, og også her ligger fokus på gjennomførte designs i høy kvalitet. Deres sortiment bærer preg av tidløst design med fokus på praktiske, gjennomtenkte løsninger og materialer i topp klasse. De legger samtidig vekt på en av de andre ting Skandinavia er kjent for – nemlig uforutsigbart vær. Derfor er alle deres klær slitesterke og designet for å kunne tåle vinn, regn og annet typisk skandinavisk vær.

Med Scandinavian Edition kan du være kledd på til alt slags vær uten å miste det stilfulle utseende. De fokuserer primært på funksjonelle, komfortable og tekniske ytterjakker i minimalistisk design. Dette gir raffinerte jakker i tidløst design med praktisk funksjon. For eksempel kan du finne herlige trench coats som holder deg varm og stilfull både til sommer, vår og høst. Den kan anvendes både til hverdag og til penere anledninger, fordi den passer til alt fra en elegant kjole til simple jeans. De leverer også herlige bomber jackets som gir et rått, moderne look samtidig med at den beskytter mot vinn og vann. 

Alle deres designs bærer preg av det enkle og minimalistiske, noe som betyr at jakkene kan kombineres med stort sett alle slags plagg og tilbehør. En egenskap som gjør, at du kan bruke jakkene gang på gang til alle anledninger, og at du kan bruke de sesong etter sesong og år etter år. Den tidløse designen gjør nemlig at du ikke risikerer at jakkene går av moten igjen. Hos Kleins.no kan du se et utvalg av de herlige Scandinavian Edition ytterjakker og finne din favoritt blant de mange forskjellige muligheter du finner på siden.